BEHANDELINGEN

Ericson behandelingen
Hydra Clinic € 80,-

Een huid die in conditie is heeft voldoende vetten en vocht in de huid en dat is precies wat Hydra Clinic herstelt. Je huid zal stralen en minder snel reageren op invloeden van buitenaf. Droogte rimpeltjes zullen verdwijnen net zoals het trekkerige gevoel. De droge huid zal snel herstellen en in balans komen waardoor eventuele schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De Hydra Clinic producten en behandeling kunnen als kuur worden gebruikt of preventief.

Prijs: € 80,-
Duur: ± 2 uur

Hydra Sensitive € 80,–

Een gevoelige huid vergt speciale aandacht. Sensitive pro heeft een intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans. Het vermindert rode vlekken,couperose en irritatie. Het herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden waardoor couperose minder kans krijgt. De gevoelige huid verandert zichtbaar en door het diepe, kalmerende effect ziet ze er helder en stralend uit.

Prijs: € 80,–
Duur: ± 1.5 uur

Supreme DHEA € 80,–

Deze behandeling is speciaal voor de vrouw rondom de menopauze. Hormonale schommelingen kunnen ervoor zorgen dat onze huid uit balans raakt. Dhea is zo een hormoon. Dhea zorgt ervoor dat het vocht en lipiden gehalte  op peil komt en versterkt de keratinocyten waardoor deze beter beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. Dankzij deze behandeling en producten herstelt de huid intensief en reactiveert de belangrijkste antiverouderings effecten van DHEA.  Daardoor zal de huid beter in balans blijven en helen. DHEA behoudt de structuren van de huid en zorgt voor een egale pigmentatie. Daarnaast beschermt de behandeling voor vrouwen rondom de menopauze ook tegen infecties. De huid wordt vitaler, gladder, soepeler en steviger, het aantal rimpels vermindert.

Prijs: € 80.-

Duur: ± 1.5  uur

Feminity € 80,–

Een behandeling voor de vrouw vanaf ± 25 jaar. Hormonen hebben we allemaal, maar bij de één zijn ze iets meer in balans als bij de ander. Wanneer je hormonale schommelingen hebt zie je dit terug in de huid. Het kan zijn dat je huid heel vet wordt of juist heel droog of dat je puistjes krijgt. Daarin speelt je leeftijd ook een rol. We zien vaak dat dames rond hun 16de meer last krijgen van puistjes en een glimmende huid. Omdat Feminity afgestemd is op de cyclus van de vrouw brengt het de huid weer in balans. De hormonen hebben geen negatief effect meer op de huid omdat deze in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Niet alleen de hormonen maar ook het vochtgehalte in de huid komt weer in balans. De huid beter beschermt waardoor de huid minder te lijden heeft onder invloeden van binnen en van buitenaf. De huid  ziet er fris, stralend en jong uit. Huidveroudering en preventie in optimale balans.

Prijs: € 80,–
Duur: ± 1.5 uur

Enzymacid € 80,–

Microdermabrasie, enzymatische peeling en fruitzuren samengevoegd op een manier die nog nooit is vertoond. Enzymen en fruitzuren, dat ging niet samen. Tot nu. Een grauwe huid, puistjes, littekens, rimpels en vermoeidheid. En zo kunnen we nog wel een paar indicaties noemen waar Enzymacid een oplossing voor heeft. Wanneer we een droge huid hebben smeren we het liefste met een volle rijke crème, maar vervolgens vragen we ons niet af waarom onze huid zo droog is. Enzymacid pakt huidproblemen bij het begin aan en zorgt ervoor dat de volgende behandelingen een beter en sneller resultaat hebben. Het bereidt de huid namelijk voor en brengt de huid in een optimale conditie. Een huid kan uit balans zijn door bijvoorbeeld stress, roken, ongezonde voeding, slechte verzorging, veroudering of hormonaal. Een peeling wordt ook wel gezien als een nieuwe start voor je huid, en dat is het eigenlijk ook. Door de huid te peelen stimuleer je de celvernieuwing en verkrijg je dus het “nieuwe huid effect”.Omdat Ericson Laboratoire met de nieuwste ingrediënten Enzymacid heeft samengesteld kunnen we een fantastisch resultaat garanderen. Niet alleen direct na de behandeling is het effect voelbaar en zichtbaar maar ook weken na de behandeling werken de werkzame stoffen nog diep door in de huid. De testen tonen aan dat rimpels verminderen met 33% en en de huidelasticiteit toeneemt met 19%. Dankzij de combinatie van micro-dermabrasie, chemische peeling en enzymatische peeling zal de huid een ware transformatie doormaken. De huid komt snel in conditie, vernieuwt en ziet er stralend fris en “nieuw” uit. Enzymacid is geschikt voor alle leeftijden en voor bijna alle huidcondities.

Prijs: € 80,–
Duur: ± 2 uur

Skinjexion € 95,–

Medisch-cosmetische injecties zijn zeer wijdverbreid in de schoonheidswereld. Het verstrekken van een antwoord op de behoeften van de moderne vrouwen die snelle oplossingen willen voor beschadiging van de huid. Verschillende soorten injecties zijn beschikbaar, de meest bekende zijn: Botulinetoxine Injection (Botox), Hyaluronzuur injecties en Mesotherapie micro-injecties. Deze behandelingen zijn zeer technisch en behoeven precisie, alleen een specialist kan deze uitvoeren. Vrouwen zijn dus voortdurend op zoek naar veiligere en minder dure alternatieven.
Ericson Laboratoire biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels.

  1. “No Age VXN” antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.
  2. “BTX” ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.
  3. Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.

Alternatief voor medisch-esthetische injectiessylviagorissen-skininjectie
Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn onze laboratoria in staat om een huidbehandeling te creëren welke een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt.

Prijs: € 95,–
Duur: ± 2 uur

Klassieke behandeling

Reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, massage van gelaat, nek en schouders en een crème-masker.

Prijs:48,50,-
Duur: 75 minuten

Algologie

Reiniging, peeling, epileren, diepte reiniging, massage van gelaat, nek en schouders en een specifiek masker.

Prijs: € 55,50
Duur: 90 minuten

Overige behandelingen

Epileren Wenkbrauwen

Prijs: €7,50

Verven wimpers of wenkbrauwen

Prijs: €10,-

Verven wimpers en wenkbrauwen

Prijs: €15,-

Harsen gelaat

Prijs: €15,-

Harsen onderbenen

Prijs: €20,-

Harsen benen totaal

Prijs: €30,-

Harsen oksel

Prijs: €10,-

Harsen bikinilijn

Prijs: €10,-

Harsen bovenlip of kin

Prijs: €10,-

Bodysugaring

Prijs: Op aanvraag
Body sugaring

Body sugaring is een zachte en veilige methode om het gelaat en lichaam te ontharen met een suikerpasta. Het is een perfecte manier van ontharen voor alle huid- en haartypen, bij mannen en vrouwen.

Het voordeel van Body sugaring is dat het een minder pijnlijk alternatief van ontharen is dan het normale harsen. Het product wordt in tegenstelling tot hars tegen de haargroeirichting in aangebracht en met de haargroei mee uitgetrokken. Dit leidt ertoe dat de haartjes minder snel afbreken waardoor de kans op ingegroeide haartjes tot het verleden behoord.

Na de behandeling wordt er een verzachtend product aangebracht dat wordt aangepast aan het huidtype.  Een goede huidverzorging met hydraterende producten en het regelmatig gebruik van peelings is heel belangrijk tussen de behandelingen. We verkrijgen namelijk de beste resultaten als uw huid gezond is.

Een paar uur na de behandeling kunnen er rode vlekjes op de huid ontstaan. Deze trekken vanzelf weer weg. Het is een natuurlijke reactie van de huid, veroorzaakt door het uittrekken van de haartjes met het haarworteltje. Hoe dunner het haar na verloop van tijd wordt, hoe minder reactie.

U kunt tot 24 uur na de behandeling beter niet in de zon of onder de zonnebank. Ook het gebruik van geparfumeerde producten, zoals zeep of douchegel kunnen dan beter niet gebruikt worden. Ook kunt u het beste de eerste 12 uur na de behandeling geen make up of deodorant gebruiken.

 

Interesse?

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Sylvia Gorissen

Mijn naam is Sylvia Gorissen, gediplomeerd schoonheidsspecialiste sinds 1990. Na mijn opleiding heb ik eerst als medewerker gewerkt in een groot huidverzorgingsinstituut. Na 2 jaar stage en 10 jaar ervaring op te hebben gedaan, ben ik in 2000 mijn eigen zaak aan huis begonnen.

06 - 40 780 631

info@sylvia-gorissen.nl

Nieuwenhofstraat 7,
6191 GX Beek